Over ons

Over ons

Over Mevrouw Geluk

Mijn naam is Annemieke Geluk en mijn passie is de huid. Na velen jaren als spoedeisende hulp verpleegkundige te hebben gewerkt, is de tijd gekomen om me nu helemaal op het verbeteren van de huid te storten. Niets fijner dan dat mensen goed in hun vel zitten en dat ook uitstralen. Een gezonde huid helpt daarbij. Ik heb me verdiept in de huid, van weten hoe de cellen in de huid werken, welke actieve werkstoffen er echt toedoen, tot de processen die door die stoffen in gang worden gezet en waarom.

Net zoals verpleegkundige op de Eerste Hulp een specialisatie is na de opleiding tot verpleegkundige, is huidverbetering een specialisatie na een gedegen basis opleiding als schoonheidsspecialiste. Zo’n specialisatie bereik je door het volgen van vele cursussen en trainingen bij bijvoorbeeld het huidexpertise centrum, het Kennis Instituut voor Voeding en Huid en de Natural Face Lifting Academy. De ontwikkelingen gaan snel en je raakt dus nooit uitgeleerd.

Jouw huid, onze realiteit

De huid bestaat uit 2 kanten: een binnen- en een buitenkant. Behandelingen alleen bepalen niet alles. Leefstijl, genen en voeding spelen ook een belangrijke rol.

Ondanks het toepassen van de meest actuele en professionele behandelingen kan ik geen wonderen verrichten. Maar ik ben altijd eerlijk over het te verwachten resultaat. Mijn professionaliteit, kennis, ervaring, voortdurende ontwikkeling en liefde voor de huid zorgen wél voor verbetering.

We worden nu eenmaal ouder, ook onze cellen. Maar waarom zou je het jezelf niet gunnen om met hulp van eersteklas behandelingen stralend oud te worden?

Stralende groet,

Annemieke Geluk

Onze aanpak: Voor de beste versie van je huid

Bij Mevrouw Geluk ligt de focus op het behoud en de verbetering van een gezonde huid. We geloven in het stimuleren van celvernieuwing en het versterken van de natuurlijke weerstand van de huid. Voordat we beginnen, voeren we een grondige huidanalyse uit met de Observ 520X, het meest geavanceerde huidscanapparaat. Zo zorgen we ervoor dat je de behandeling krijgt die precies bij jou past en bieden we een inzicht in de diepere lagen van je huid.

Wat we kunnen zien met de Observ 520X:

  • Pygmentatie: Inzicht in kleurverschillen en -onregelmatigheden.
  • Poriestructuur: De grootte, vorm en distributie van poriën op de huid.
  • Doorbloedingsproblemen: Zoals couperose en rosacea.
  • Talgproductie: Bepaling van olieproductie en mogelijke onbalans.
  • Vochtgehalte: Analyse van de hydratatie van de huid.
  • Fijne lijntjes en rimpels: Diepte en distributie over het gezicht.

Voor elk probleem een specifieke behandeling; denk hierbij aan acne, hyperpigmentatie, huidverslapping, doffe grauwe huid en rosacea. En er zijn natuurlijk preventieve behandelingen om de huid conditie optimaal te houden.

de Algen Peeling van DÉCAAR!
de Algen Peeling van DÉCAAR!


Wij werken met prachtige merken die actieve werkstoffen hebben, zoals PHformula, dr K, Vinoble en Decaar. Vinoble is zelfs een geheel duurzaam product. De verpakking bestaat uit gerecycled glas, hout en textiel. Met het mechanische bindweefselapparaat de Icoone kunnen wij zowel cosmetische als paramedische behandelingen geven. Denk daarbij aan de behandeling van littekens, huidverslapping, lymfoedeem, lipoedeem, stress, contourverbetering en cellulite.