pHformula

pHformula

Over pHformula

pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel en langdurig resultaat.

Alle pHformula behandelingen

pHformula mild

50 minuten

Een milde, doch effectieve behandeling ontworpen om de huid grondig te reinigen en te verjongen. Deze sessie start met een dubbele reiniging en een start peeling, gecombineerd met een bindweefselmassage om de huid te revitaliseren. Vervolgens een gepersonaliseerde Level 1 resurfacing solution die gericht is op jouw unieke huidbehoeften, gevolgd door een krachtige booster. De behandeling omvat ook een passend masker en een ontspannende massage van de hals en het decolleté. Afgesloten wordt er met een serum en een gezichtscrème inclusief SPF, om je huid fris, beschermd en stralend te houden.

 • Gepersonaliseerde resurfacing
 • Dubbele reiniging en peeling
 • Comprehensive finish

pHformula Medium

60 minuten

Een intensieve behandeling die diepe reiniging combineert met geavanceerde huidvernieuwingstechnieken. De sessie start met een dubbele reiniging en een effectieve start peeling, inclusief een bindweefselmassage die de huid stimuleert en voorbereidt op de volgende verzorgingsstappen. De Level 2 resurfacing solution wordt specifiek afgestemd op de behoeften van jouw huid, waardoor het zichtbaar tekenen van veroudering en huidbeschadiging aanpakt.

Een krachtige booster versterkt de efficiëntie van de resurfacing, terwijl een zorgvuldig geselecteerd masker en een kalmerende massage van de hals en het decolleté voor ontspanning zorgen. De behandeling wordt afgerond met een serum en een gezichtscrème inclusief SPF, die je huid voedt, beschermt en een gezonde gloed geeft.

 • Level 2 resurfacing solution
 • Versterkte booster
 • Gerichte behandeling

pHformula Strong

60 minuten

Een krachtige behandeling ontworpen voor een diepgaande huidvernieuwing. De behandeling start met een dubbele reiniging, gevolgd door een start peeling met bindweefselmassage die de huid optimaliseert voor de intensieve Level 3 resurfacing. Deze resurfacing is de meest geavanceerde optie binnen ons aanbod, speciaal gericht op het aanpakken van ernstige huidproblemen zoals diepe rimpels en zware pigmentatie.

Een krachtige booster versterkt de werking van de resurfacing, intensiverend de vernieuwing en revitalisatie van de huid. Tijdens de behandeling wordt een passend masker toegepast, vergezeld door een ontspannende massage van de hals en het decolleté, die niet alleen verzacht maar ook helpt bij het verder penetreren van de actieve ingrediënten.

De sessie wordt afgerond met een speciaal serum en een gezichtscrème inclusief SPF, die de huid voedt, beschermt en een langdurige gezonde uitstraling bevordert.

 • Level 3 resurfacing solution
 • Hoogste concentratie booster
 • Uitgebreide massage en masker

pH vitamine C

50 minuten

Verjong je huid met onze Vitamine C Treatment, een intensieve huidverzorgingssessie ontworpen om de helderheid en de veerkracht van je huid te verbeteren. Deze behandeling begint met een dubbele reiniging om onzuiverheden grondig te verwijderen, gevolgd door een milde start peeling inclusief een bindweefselmassage, die de huid voorbereidt op de actieve ingrediënten.

De kern van de behandeling is een sterk geconcentreerde Vitamine C booster die bekend staat om zijn krachtige antioxidant eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor het bestrijden van vrije radicalen en het bevorderen van collageenproductie.

 • Sterk geconcentreerde vitamine C booster
 • Intensieve huidverzorginsroutine
 • Complete bescherming en verzorging